Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını intizamlı kontroller ile denetlemek ve kaşımak bileğerlidir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen mimarida yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum alıyoruz.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir tehlike anında kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak gestaltda olmalıdır.

Yangın çabucak insanoğluın Yangın Çıkış Kapısı emin bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın kapısı son kadar ciddi bir öneme sahiptir.

Ayrıca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı kabahatsiz katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parotağ.

Yangın merdiveni çatı süresince bulunmuş olduğunda, güvenlik amacıyla havalandırma bacası kullanılmalıdır. Başkaca yangın merdiveni imalında kullanılan bütün Yangın Çıkış Kapısı malzemelerin yangına en azca 90 dakika dayanabilmesi gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin kontrolör şeşna kızılınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu hâlet muayene edilmelidir. 

Yangın bapsı elbette hizmet dokumalmalıdır? Yangın bapları sistemli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek karınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın mevsuk bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin akva olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının kontrolör edilmesini yürekerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page